Yağışlar olmayınca yol çalışmaları devam etti

Adıyaman’da yağışların az olmasını fırsat bilen İl Özel İdare ekipleri, yol çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlar olmayınca yol çalışmaları devam etti

Adıyaman'da yağışların az olmasını fırsat bilen İl Özel İdare ekipleri, yol çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Önceki yıllarda kış aylarıyla birlikte kar temizleme çalışmasına yoğunlaşan İl Özel İdare ekipleri, kar yağışının olmamasından dolayı yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılında yatırım programında bulunan ve ihtiyaç duyulan köy yollarında ve köy içlerinde toplam 191 kilometre stabilize çalışması, 4 bin 950 kilometre greyderli bakım çalışması yaptı. Yapılan bu çalışmaların bir bölümü kış aylarında yapılırken, bu çalışmalar ile köy içlerinde çamurlaşmalar önlenirken, köy yollarında trafik akışı daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

Yağışların olmamasından dolayı 2014 yılının ilk ayında stablize çalışmalarına durmadan devam edilirken, 20 günlük süre içerisinde 55 kilometre yolda stabilize bakım çalışması yapıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber