Ordu'da 132 bin 563 öğrenci karne alacak

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, 132 bin 563 öğrencinin yarın karne alacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ordu'da 132 bin 563 öğrenci karne alacak

Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, 132 bin 563 öğrencinin yarın karne alacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Türkkan, öğrencileri tatilde kitap okumaları konusunda uyarırken, yaptığı açıklamada, "Yarın inşallah bütün öğrencilerimiz karnelerini alacak ben öncelikle bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Ama tatilde de kitap okumalarını öneriyorum. Yarın öğrencilerimiz karnelerini alacak şubat ayının 10'unda tekrar ikinci döneme başlayacaklar. Altınordu ilçemizde 37 bin 670, İl genelinde 132 bin 563 öğrencimiz karne alacaklar. 8 bin 300 öğretmenimizde tatile çıkacaktır" dedi.

"BENİM ÖĞRENCİLERİME KESİNLİKLE KIZMASINLAR"

Milli Eğitim Müdürü Türkkan, velilerin öğrencilere şefkatle yaklaşması gerektiğinin altını çizerken, "Çocuklarıyla birlikte iyi günler geçirmelerini diliyorum. Öğrencilerimizin kitap okumalarına, eksik kalan derslerini gidermelerine benim öğrencilerime kesinlikle kızmamalarını, onlara güzel ve şefkatli öneriyorum. Kızarak hiçbir şey halledilmez" şeklinde konuştu

"ORDU İLİNİN BAŞARI SEVİYESİ DAHA YUKARILARA ÇIKACAKTIR"

Ordu'daki okulların normal eğitime geçtiği zaman başarı seviyesinin yükseleceğini belirten Türkkan, "Bu arada eğitim ile ilgili 62 binamızdan 31 tanesi açıldı. Şuanda 31 inşaatımız devam ediyor. Proje aşamasında olanlarda var. Bu binaları da hizmete soktuğumuz da çoğu okulumuz normal eğitime geçecek. Normal eğitime geçtiğimizde de Ordu ilinin başarı seviyesi daha yukarılara çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber