Hırsızı ay yıldız dövmesi ele verdi

Adana'da bir iş yerinin deposuna girerek televizyon ve bilgisayar çalan hırsızı elinin üzerinde bulunan ay yıldız dövmesi ele verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızı ay yıldız dövmesi ele verdi

Adana'da bir iş yerinin deposuna girerek televizyon ve bilgisayar çalan hırsızı elinin üzerinde bulunan ay yıldız dövmesi ele verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir iş yerinin deposuna giren Uğur S. (24), depodan 24 bilgisayar, 1 televizyon çalarak kayıplara karıştı. İş yeri görevlileri sabah depodan malzeme almaya geldiklerinde depoda hırsızlık olduğunu fark ederek hemen polise haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlık yapan kişinin sağa elinde ay yıldız dövmesi olduğunu fark etti. Bunun üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri daha önceden kayıtlı olan hırsızların fotoğraf albümünü inceleyerek hırsızın Uğur S. olabileceği ihtimali üzerinde durmaya başladı. Polis şafak vakti şüphelenilen kişinin evine baskın yaptı. Zanlı kendisinin hırsızlık yapmadığını ileri sürdü ancak polis zanlıya "Sağ eline göster" dedi. Zanlı sağ elini uzattığında üzerinde ay yıldız dövmesi olduğu görüldü. Bunun üzerine polis evde arama yapmaya başladı.

Yapılan aramada zanlının evinde çaldığı malzemeler de çıktı. Zanlı emniyete götürülerek sorguya alındı. Daha sonra ise adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber