Giresun'da ranta müsaade edilmeyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2014 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun'da ranta müsaade edilmeyecek

Esnafın ilgisiyle karşılaşan Dr. Orhan Erzurum, "Günümüze kadar yapılan yerel yöneticilik anlayışının insan değil de rant odaklı olduğunu görmemek ancak akli bir körlük içinde bulunmayı gerektirdiğini söyledi.

MHP'nin yerel yönetim felsefesi itibarı ile diğer siyasi partilerden ayrıldığını belirten Dr. Orhan Erzurum, "MHP, insan odaklı ve milli ve manevi değerleri koruyan bir Huzur ve Mutluluk Şehri oluşturma gibi bir yerel yönetim anlayışına sahiptir. Sadece bugünü değil geleceği de düşünmektedir" dedi.

Giresun esnafı ve vatandaşların çığ gibi büyüyen sorunlarına deva olmak için aday olduklarının altını çizen Dr. Orhan Erzurum, sözlerini şöyle sürdürdü: "Giresun şehrinde kesinlikle rantsal dönüşüme ve çarpık kentleşmeye müsaade edilmeyecektir. Alt yapı, ulaşım ve yeşil alanlarla ilgili kaynaklar azami düzeyde verimli kullanılacaktır. Yapılan imar ve proje uygulamalarında; halkın ve toplumun değişik kesimlerini oluşturan esnaf, işçi, emekli, öğrenci, kadın ve gençlerin görüşü alınacaktır. Tarihi doku korunacaktır. Halkın imkanları asla peşkeş çekilmeyecek ve gelişmeden doğan zenginlik, belediye sınırları içinde yaşayan halka ait olacaktır. Diğer MHP'li belediyelerde olduğu gibi Giresun'da da, sosyal belediyecilik anlayışı hakim kılınacak; gıda, sağlık, eğitim ve benzeri yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve bütün bunlar onların gururu incitilmeden yapılacaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber