Jandarmadan sahte içki operasyonu

Edirne’de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda sahte içki yapımında kullanılan malzeme ve içkiler ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2014 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Jandarmadan sahte içki operasyonu

Edirne Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin 1 aylık çalışması sonucunda İstanbul'da imalatı yapılan sahte içkilerin Edirne'ye getirilerek, burada şişeleme yapıldığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin akşam saatlerinde Edirne merkeze bağlı Hatip köy yolu üzerinde bir çiftliğe yaptığı operasyonda piyasaya sürülmek üzere 600 litre sahte içki, çok sayıda boş rakı ve votka şişesi ile bu şişelere ait bilyeli kapak, sahte etiket ile bandrol ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyonda şişelemeyi yaparak içkileri piyasaya sürdüğü belirlenen E.K. gözaltına alındı. İstanbul'dan bidonlar içinde getirilen alkolü şişeleyerek başta Edirne, Uzunköprü ve Keşan ilçelerindeki eğlence mekanlarına sattıkları tespit edilen şebekenin 3 elemanının daha arandığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Gözaltına alınan E.K.'nın benzer suçlardan sabıkası olduğu belirlendi. E.K., jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber