Başsavcıyı hırsız zannederek tartaklayan siyasilere gözaltı

Haber Giriş : 21 Mayıs 2006 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Beşiktaş Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, kendisini hırsız zanneden 3 farklı siyasi partinin mensupları tarafından tartaklandı.

Bahçeşehir'de bir spor salonunda, spor yaptıktan sonra dışarı çıkan Başsavcı Çolakkadı, üzerindeki montunun çalıntı olduğunu iddia eden bir grubun saldırısına uğradı. Başsavcı olduğunu söylemesine rağmen saldırganları inandıramayan Çolakkadı, olay yerinden uzaklaşarak jandarma karakoluna sığındı. Çolakkadı'ya saldıranların AK Parti Esenyurt Belde Belediye Meclis Üyesi Ahmet Eser, SHP'li Halit Ercan ve CHP'li Ahmet Tekin Oral olduğu belirlendi. Olayın farklı boyutlarının olabileceği iddiaları üzerine soruşturmayı Jandarma'dan Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı.

AK Parti Esenyurt Belde Başkanı Fethi Kaya, ?Olayın siyasi bir boyutu yok, tamamen adli bir vaka. Münferit bir olay.? dedi. Kaya, olayın gelişimini şöyle anlattı: ?Farklı partilerden olan bu üç arkadaş, aynı apartmanda oturuyor. Sabah sporu için Bahçeşehir'e gitmişler. SHP'li arkadaşımız Halit Ercan'ın montu çalınmış. Dışarı çıktıklarında yaşlı bir kişinin üzerinde montu görmüşler. ?Bu mont bana ait.' deyince tartışma çıkıyor. Başsavcı kendisini tanıtmamış. Çok üzücü bir olay.?

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber