Sevgilisi için istifayı göze alan bakan kim?

Haber Giriş : 21 Mayıs 2006 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP'de milletvekili ve bakanlara yönelik "aldatma" ve "ikinci eş" iddialarının ardı arkası kesilmiyor

AKP'de milletvekili ve bakanlara yönelik "aldatma" ve "ikinci eş" iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Sabah Gazetesi "Yayın Yönetmem Fatih Altaylı'nın, "kabinede iki bakanın evlilik dışı ciddi ilişki yaşadığı" iddiasının ardından, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da, bir bakanın evlilik dışı ilişkisi nedeniyle istifayı göze aldığını ve Başbakan'a "Vallahi de billahi de seviyorum. İsterseniz istifa edeyim" dediğini öne sürdü. Hakan da Altaylı gibi

isim vermedi ve yine Devlet Bakanı Nimet Çubukçu dışında tüm bakanlar zan altında kaldı. Hakan'ın 18 Mayıs Perşembe günü çıkan yazısı, siyasi kulislerde "Bu bakan kim?" merakı yarattı. Hakan, bir bakanın eşinin ağlayarak Emine Erdoğan'a eşini şikayet ettiğini, ancak bu ismin Kürşad Tüzmen'in eşi Perihan Tüzmen olmadığını savundu.

"Ancak o bakan eşi, Kürşad Tüzmen'in eşi Perihan Hanım değil, başka bir bakanın eşidir" vurgulamasını yapan Hakan, "Aslı şudur" diyerek, olayı şöyle anlattı: "Kabinenin önemli bir bakanının eşi, Emine Hanım'a gidip, eşinin başka bir kadınla birlikte olduğunu söylüyor... Bunun üzerine Emine Hanım, olayı Başbakan Erdoğan'a iletiyor... Başbakan da, söz konusu bakanı çağırıp konuşuyor... Bakan, 'Sayın Başbakanım, vallahi de billahi de seviyorum. Yapacak bir şey yok. İsterseniz istifa edeyim' diye bir tavır koyuyor. Kısacası o 'bakan' başka bakan ve onun bombası henüz patlamadı..."

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber