Orgeneral Özel kıdemli astsubayları kabul etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kıdemli astsubaylarını kabul etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2014 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Orgeneral Özel kıdemli astsubayları kabul etti

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Özel, 14 Şubat'ta Genelkurmay Başkanlığı, kuvvet komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kıdemli astsubaylarını makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Öte yandan Kabil Üniversitesi rektörü ve beraberindeki heyet, Kabil Bölge Komutanlığını 6 Şubat'ta ziyaret etti. Ziyaret kapsamında heyete sivil asker işbirliği faaliyetleri hakkında brifing verildi, Atatürk Asker Hastanesi gezdirildi ve Doğan Kışlası'nda öğle yemeği yenildi.

Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı ve Türkiye'nin Priştine Büyükelçiliğince 8 Şubat'ta Sultan Murat Kışlası'nda toplantı düzenlendi. Prizren'de görev yapan Kosova vatandaşı Türk öğretmenlerin katıldığı toplantıda, öğretmenlerin karşılaştıkları problemler ve Türkçe eğitimin kalitesinin artırılması konuları ele alındı. Kosova'daki Türkçe eğitimin daha başarılı ve verimli olabilmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüşler ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber