Meclis'te 'böcek' araması

TBMM Tarım Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, odasına günde en az 50 kişinin girip çıktığını belirterek, Meclis'teki makamında "böcek" araması yaptırdı. Yapılan aramada "böcek" bulunamadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2014 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'te 'böcek' araması

COŞKUN ERGÜL - Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, Meclis'teki makamına günde en az 50 kişinin girip çıktığını belirterek, odasında "böcek" araması yaptırdı. Yapılan aramada "böcek" bulunamadı.

Yiğit, konuyla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, makamına çok sayıda misafir ve ziyaretçinin geldiğini, günde en 50 kişinin girip çıktığını ifade ederek, "Ben de tedbiren odamda arama yapılmasını istedim. TBMM Koruma Daire Başkanlığı'nın ilgili biriminden görevliler gelerek odamda 'böcek' araması yaptı" dedi.

TBMM Koruma Daire Başkanlığı'nın Yiğit'in odasında yaptığı, telefon dinleme cihazı araması sonucunda oda temiz çıktı.

Geçmişte Meclis'te böcek taraması, emniyetten yardım istenerek yapılırken, şimdi alınan bir cihazla Meclis Koruma Daire Başkanlığı talep eden milletvekillerinin odasında tarama yapacak, ancak rutin olarak herkesin odasının taranması söz konusu olmayacak, talep halinde arama yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber