Dinlemeye kızan öğretmen mesleğini bıraktı

Türkiye tarihinin en büyük telekulak skandalında dinlendiği ortaya çıkan 26 yıllık öğretmen Mehmet Özdemir, itibarının zedelendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Örgüt üyesi gibi gösterildiğini söyleyen Özdemir, emekliliğini istedi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 08 Mart 2014 09:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dinlemeye kızan öğretmen mesleğini bıraktı

AYBİKE EROĞLU

Gazeteciden siyasetçiye, memurdan esnafa her kesimden vatandaşın dinlendiği telekulak skandalında yaşanan mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Sakarya'nın Söğütlü ilçesine bağlı Söğütlü Çok Programlı Lisesi'nde Felsefe Grubu öğretmeni olan Mehmet Özdemir, Selam Terör Örgütü adıyla gündeme gelen sözde bir örgütün üyesiymiş gibi dinlendiğinin ortaya çıkmasının ardından sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi.

26 yıllık öğretmen olduğunu kaydeden Özdemir, 'Devletin öğrencileri emanet ettiği 26 yıllık bir öğretmeni, diğer yandan sanki bir örgüt üyesiymiş gibi dinlemesi çok üzücü bir durum' dedi.

İTİBARIM ZEDELENDİ

Dinleme skandalı nedeniyle gerek öğrenci gerek velilerin kendisinden kuşku duymasının rahatsız edici olduğunu kaydeden Özdemir, 'Kamuoyu önünde zedelenen itibarım nedeniyle artık bu mesleği yapamayacağımı düşünüyorum' diye konuştu. Özdemir, telekulak skandalıyla ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber