Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı sona erdi

Toplantıda, 4-C'li personele kadro verilmesi, disiplin cezalarının affı ve yeniden düzenlenmesi ile 2005'den sonra göreve başlayan personele bir derece verilmesinin de aralarında bulunduğu konuların ele alınması bekleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2014 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı sona erdi

Kamu Personeli Danışma Kurulunun (KPDK) 2014 yılının ilk toplantısı başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Salonu'ndaki toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlık yapıyor.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve kamuda yetkili sendikaların genel başkanlarının katıldığı toplantıda, 4-C'li personele kadro verilmesi, disiplin cezalarının affı ve yeniden düzenlenmesi ile 2005'den sonra göreve başlayan personele bir derece verilmesinin de aralarında bulunduğu konuların ele alınması bekleniyor.

KAMU PERSONELİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ

Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) 2014 yılı ilk toplantısı sona erdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Reşat Moralı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlık yaptı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve kamuda yetkili sendikaların genel başkanlarının katıldığı toplantı, basına kapalı yapıldı.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, 2005'den sonra göreve başlayan kamu personeline 1 derece, disiplin affı, 4/C'li personele kadro, emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıl sınırının kaldırılması, KİT'lerde ve kamuda çalışan üniversite mezunu işçilere memuriyet verilmesi ile ek ödemelerin emekliliğe sayılmasının da aralarında bulunduğu konuların görüşüldüğü öğrenildi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber