Sınav esnasında her zamanki metodunuza sadık kalın

“Sınav esnasında her zamanki metodunuza sadık kalın. Her zaman yaptığınızı yapmaya çalışın. Konsantrenizi kaybetmeyin”

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2014 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sınav esnasında her zamanki metodunuza sadık kalın

Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nde sınav kaygısıyla başa çıkma konusunda seminer veren Psikolog Osman Baş, "Sınav esnasında her zamanki metodunuza sadık kalın. Her zaman yaptığınızı yapmaya çalışın. Konsantrenizi kaybetmeyin" dedi.

Esenler Aile Yaşam ve Danışma Merkezi'nde görevli Psikolog Osman Baş, YGS'ye girecek öğrencileri sınav kaygısıyla başa çıkma konusunda bilgilendirdi. Esenler Belediyesi Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nde çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminerde; Psikolog Osman Baş, sınav kaygısıyla başa çıkmak için sınav öncesi ve esnasında zihinsel, fiziksel, duygusal ve davranışsal hazırlıklar yapılması gerektiğini anlattı. Baş, "Sınav esnasında her zamanki metodunuza sadık kalın. Her zaman yaptığınızı yapmaya çalışın. Konsantrenizi kaybetmeyin. Ya olmazsa düşüncesini sürdürmeyin, yoksa yanlış yaparsınız" dedi.

"Heyecanlı olun. Çünkü bir yarışa gireceksiniz" diyen Baş, öğrencilere mutlu olacakları mesleği seçmeleri konusunda tercihlerde bulunmaları konusunda tavsiyeler verdi. Psikolog Baş, tüm öğrencilere YGS'de başarılar diledikten sonra öğrencilerin sorularını da cevaplayarak seminerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber