Ayakkabısız çocuklar, Bakan Şahin'i kızdırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2006 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karadeniz gezisi kapsamında bulunduğu Artvin'in Arhavi İlçesi'nde kendisini karşılayan sporcuların ayağında spor ayakkabı bulunmamasına kızdı.

Trabzon, Rize ve Artvin'i kapsayan Karadeniz gezisini sürdüren Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bugün Artvin ve ilçelerinde çeşitli incelemelerde bulundu. Bakan Şahin, Arhavi İlçesi'nde kendisini karşılamaya gelen 8-19 yaş grubundaki karateci çocukların ayağında spor ayakkabı bulunmaması üzerine çok sinirlendi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Tosun'u yanına çağıran Bakan Şahin, "Bu çocukların ayağında neden spor ayakkabısı yok. Nerde bunların spor ayakkabıları. Bunların ayağında spor ayakkabısı olacak" dedi. Bakan Şahin, daha sonra beraberindeki Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'a dönerek, "Bak bu çocukların spor ayakkabısı yok. Dost başa düşman ayağa bakar. Ama ben başa da ayağa da bakarım. Bu çocukların spor ayakkabısı olmalı" diye konuştu.

Bakan Şahin, spor ayakkabısı olmayan çocuklara spor ayakkabısı gönderilmesi yönünde talimat verdi. Artvin gezisini tamamlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Rize üzerinden Trabzon'a hareket etti. Bakan Şahin Trabzon'da Kamp Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulunduktan sonra akşam saatlerinde havayolu ile Ankara'ya hareket edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber