Köşk'te YÖK zirvesi de yapılacak

Haber Giriş : 02 Haziran 2006 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet üniversitesi rektörlerine yönelik Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyonun ardından, vakıf üniversitesi rektörlerini de 5 Haziran tarihinde kabul edecek olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, YÖK üyelerini de ayrı bir resepsiyonla Köşk'te ağırlayacak.

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Sezer devlet üniversitesi rektörlerine 22 Mayıs tarihinde Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyonun ardından yükseköğretim kurumlarının diğer temsilcilerini de Köşk'te ağırlamaya devam edecek. İlk düzenlediği resepsiyona vakıf üniversitesi rektörlerini çağırmadığı için "ayrımcılık" eleştirileriyle karşı karşıya kalan Sezer, 24 vakıf üniversitesi rektörü için de 5 Haziran tarihinde Köşk'te bir resepsiyon verme kararının ardından YÖK üyelerini de unutmadı.

YÖK ZİRVESİ

Devlet üniversitesi rektörlerini kapsayan ilk resepsiyona YÖK Başkanı Teziç dışında hiçbir YÖK yetkilisinin çağırmayan Sezer, 5 Haziran'da vakıf üniversite rektörlerini ağırladıktan sonra 13 Haziran'da da YÖK üyelerini kabul edecek. Sadece Teziç'in ile şu anda dolu olan 19 üyenin katılacağı resepsiyonda, yükseköğretime ilişkin gelişmeler ve sorunların değerlendirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber