Arınç yarın taburcu olacak

"Sağlık durumu gayet iyi. Ziyaretçilerle görüşmüyor şu anda. Yarın muhtemelen taburcu olacağını belirttiler. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2014 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arınç yarın taburcu olacak

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sağlık durumuyla ilgili, "Sağlık durumu gayet iyi. Ziyaretçilerle görüşmüyor şu anda. Yarın muhtemelen taburcu olacağını belirttiler. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok" dedi.

Safra kesesi ameliyatı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a bazı milletvekilleri ve üst düzey yetkililer ziyarette bulundu.

- TBMM Başkanı Çiçek, Arınç'ı ziyaret etti

- Çiçek: "Konuştuk görüştük, son derece sağlıklı. Allah şifa versin"

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, safra kesesi ameliyatı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Çiçek, hastane çıkışında gazetecilerin Arınç'ın sağlık durumuyla ilgili sorusu üzerine, "Son derece iyi. Tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin. Biz çok iyi gördük. Geri kalan izahatı zaten hastane yetkilileri yapar" diye konuştu.

"Arınç ile görüşüp görüşmediği" sorusuna ise Çiçek, "Tabii tabii, konuştuk, görüştük. Son derece sağlıklı. Çok memnun olduk. Allah şifa versin" yanıtını verdi.

Öte yandan, AK Parti MKYK üyesi Abdülkadir Aksu da Arınç'ı ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber