Öğrencileri bayıltan koşu

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde düzenlenen "İlkbahar Spor Etkinlikleri" çerçevesinde yapılan atletizm yarışlarında bazı öğrenciler baygınlık geçirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2014 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencileri bayıltan koşu

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde düzenlenen "İlkbahar Spor Etkinlikleri" kapsamında yapılan atletizm yarışlarında bazı öğrenciler baygınlık geçirdi.

Etkinlikler çerçevesinde, Yıldırım Mahallesi Stadyum Sokak'ta lise öğrencileri arasında atletizm yarışları yapıldı. Kız öğrenciler, yaş gruplarına göre 800, 1200 ve 1500 metre; erkek öğrenciler ise 1000, 1500 ve 2000 metre koşusunda ter döktü.

Kız öğrencilerden bazıları, baygınlık geçirerek yarışı tamamlayamadı. Kimi öğrenciler ise bitiş çizgisinde yere yığıldı. Rahatsızlanan 8 kız öğrenci, sağlık ekipleri ve öğretmenlerce yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 8 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, ilçede "İlkbahar Spor Etkinlikleri" kapsamında futbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlarında yapılan müsabaka ve yarışlarda dereceye giren okullara kupaları, öğrencilere ise madalyaları, Şarkışla Spor Salonu'nda düzenlenen törende, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cumhuriyet Savcısı Hasan Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen tarafından verildi.

Etkinliklere 580 öğrencinin katıldığı, tüm branşlarda 30 kupa ve 66 madalya dağıtıldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber