'İbo, Kültür ve Turizm Bakanı olsun'

Haber Giriş : 11 Haziran 2006 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel seçimlerde Şanlıurfa'dan bağımsız aday olacağını açıklayan İbrahim Tatlıses'e hemşerilerinden destek geldi. Yerel bir gazetenin yaptığı ankette bin kişiden 860'ı Tatlıses'in adaylığına ?evet' derken, 90 kişi ?hayır' dedi. Ünlü sanatçının adaylığı konusunda 50 kişi ise çekimser kaldı.

Siyaset yapmayı düşünen ve bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan İbrahim Tatlıses'e memleketinden destek geldi. Şanlıurfa'da yerel yayın yapan Haberaktif Gazetesi ünlü sanatçının ?Aday olacağım? açıklamasının ardından bir anket yaptı. Gazetenin anketine göre bin kişiden 860'ı Tatlıses'in adaylığına onay verirken 90 kişi onay vermedi. 50 Şanlıurfalı ise bu konuda çekimser kaldı.

İbrahim Halil Kayalar adlı Şanlıurfalı, Tatlıses'in Şanlıurfa'nın bağrından çıkan ve sürekli Şanlıurfa'yı tanıtan birisi olarak Mecliste büyük bir başarı ile temsil edeceğini savundu. Kayalar, ?Bizler İbrahim Tatlıses'in milletvekili olmasını istiyoruz. Kentin sorunlarını mevcut milletvekillerimiz dile getirmiyor. Ona milletvekilliği çok yakışacak. Hatta Kültün ve Turizm Bakanı olmasını isteriz? dedi. Tatlıses geçmişte de milletvekilliği için adaylığını açıklamış ancak son anda bu kararından vazgeçmişti.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber