Dilencinin üzerinden, 300 milyarlık 8 tapu çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2006 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde dilencilik ederken yakalanan yaşındaki Ali Şahin'in üzerinde, 8 ayrı gayrimenkulün tapusu çıktı.

Nizip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin dilenci operasyonu sırasında gözaltına alınarak Zabıta Müdürlüğü'ne götürülen Ali Şahin, önce, dilendiğini kabul etmedi. Şahin'in üst aramasında Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde biri 255 metrekarelik büyük bir eve, 7'si ise toplam 30 dönüm fıstıklığa ait 8 tapu bulundu. Aslen Adıyamanlı olan ve iki yıldır Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde oturan 4 çocuk babası Ali Şahin'in cebinden de iki günde Nizip'te topladığını açıkladığı 120 YTL bozuk para çıktı. Şahin, ifadesinde, tapularını güvende olsun diye yanında taşıdığını söyledi.

Nizip Belediyesi Zabıta Müdürü Reslan Aslan, Ali Şahin'in üzerinde bulunan belgelerdeki mal varlığının değerinin yaklaşık 300 bin YTL civarında olduğunu söyledi. Aslan, "Araştırmadık ama kim bilir başka malları da vardır. Biz; yasa gereği, dilenerek kazandığını itiraf ettiği 120 YTL'ye makbuz karşılığı el koyduk'' dedi.

Zabıta Müdürlüğü'nden çıkarken görüntülenmesine aldırış etmeyen ve son derece sakin olduğu gözlenen Şahin, zabıtalar tarafından Birecik İlçesi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber