Vekilden Başbakana 'pişman eden' jest

Haber Giriş : 21 Haziran 2006 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nikahta şahitlik yaptı
Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, geçen cumartesi İstanbul'da kızını evlendirdi. Erdoğan da şahitti. İzol, Kaya Ramada Oteli'nin 'Kral Dairesi'ni 2 bin euroya (4 Bin YTL) Başbakan için kapattı.

Sadece kravatını düzeltti
İzol, nikaha ucu ucuna yetişen Başbakan'a, "Efendim, Kral Dairesi'nde istirahat buyurun" dedi. Acelesi olan Erdoğan, Kral Dairesi'nde aynada kravatını düzeltmek için birkaç dakika kaldı.

Talebi kabul edilmedi
Düğün bitti; İzol'un "Kral Dairesi hiç kullanılmadı" itirazını, otel yönetimi "1 dakika ya da 24 saat fark etmez" diyerek nazikçe geri çevirdi. Böylece, vekilin 2 bin euroluk jesti boşa gitmiş oldu.

Pişman eden jest!

Kızının nikah şahitliğini yapan Erdoğan için 2 bin euroya otelin Kral Dairesi'ni ayırtan AK Parti Milletvekili İzol'un bu jesti, Başbakan odada sadece 5 dakika kalınca boşa gitti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'un; kızının nikah şahidi olan Başbakan Tayyip Erdoğan'a yaptığı jest, yerini bulmadı. Erdoğan, 17 Haziran'da İstanbul'da İzol'un kızının ve İstanbul Milletvekili Yahya Baş'ın oğlunun nikah törenine katıldı ve şahitlik yaptı. Ancak sıradan görünen bu günün perde arkasında, ilginç olaylar yaşandığı ortaya çıktı.

KRAVATINI DÜZELTİP ÇIKTI...

ERDOĞAN'ın programının yoğunluğunu bilen İzol, düğünün yapıldığı Kaya Ramada Otel'de, Başbakan için "Kral Dairesi" ni kiraladı. Milletvekili İzol, Başbakan'ın yorgunluğunu burada çıkartmasını planlarken, evdeki hesap çarşıya uymadı ve Erdoğan'ın odaya girmesiyle çıkması bir oldu. Başbakan odadaki aynada sadece kravatını düzeltti ve Kral Dairesi'nden ayrıldı. Bunun üzerine İzol, odanın 5 dakika kullanıldığını söyleyerek, otel yönetimine itiraz etti. Ancak görevliler "1 dakika ya da 24 saat fark etmez. İade söz konusu değil" dedi. Böylece 2 bin euroluk jest boşa gitti.

takvim

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber