Seyyar satıcı 2 zabıtayı silahla yaraladı

Fatih'te iki zabıta memuru, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öne sürülen seyyar satıcı tarafından silahla yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2014 21:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Seyyar satıcı 2 zabıtayı silahla yaraladı

Fatih'te iki zabıta memuru, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öne sürülen seyyar satıcı tarafından silahla yaralandı. Arkadaşlarının vurulduğu haberi üzerine Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen sivil kıyafetli zabıtalar, çekim yapan kameramana tepki gösterdi.

Olay, Millet Caddesi Aksaray varyant altında 19.00 sıralarında meydana geldi. Fatih'te daha önce aralarında tartışma yaşandığı öne sürülen seyyar satıcı Deniz Y., tezgahına doğru gelen zabıtalara ateş açtı.

Yaralı zabıta memurları Murat Çakmak ve Hüseyin Köşker, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçmaya çalışan seyyar satıcı Deniz Y., bölgede görevli Güven Timleri tarafından yakalanıp Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olay yeri ve inceleme ekipleri, bölgede delil çalışması yaptı. Silahlı saldırıda hafif bir şekilde yaralanan zabıta memurları Murat Çakmak ve Hüseyin Köşker'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"ZABITALARDAN KAMERAMANA TEPK"

Meslektaşlarının silahla vurulduğu haberini alan sivil kıyafetli zabıtalar, belediyeye ait araçlarla arkadaşlarının kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Burada, seyyar satıcıların Fatih Belediyesi binasına yürüdükleri söylentisi üzerine zabıta memurları ellerinde sopalarla toplu halde belediyeye gitmek istedi. Zabıtaların araçlara binmesi sırasında çekim yapan Cihan kameramanı, kendisini fark eden zabıtaların tepkisi ve engeliyle karşılaştı. Sivil kıyafetli zabıtalar basın mensubuna kimlik kontrolü yapmaya kalkarken bir zabıta da eliyle kamerayı kapatarak çekim yapılmasını engellemeye çalıştı. Gazetecinin kameraya zarar görebileceği düşüncesiyle "3 milyar o makine." hatırlatması üzerine kameraya müdahale eden zabıta memuru "Tamam kırarsam öderim." karşılığını verdi. Zabıtaların ellerinde sopalarla belediye aracına binmesi, basın mensubuna yönelik tepki ve müdahaleleri ile yaşanan tartışma kameraya saniye saniye yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber