Otomobilin çarptığı üniversiteli hayatını kaybetti

Yozgat Bozok Üniversitesi kampüs alanı içerisinden geçen karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi İsmail Say otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2014 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilin çarptığı üniversiteli hayatını kaybetti

Kaza, Bozok Üniversitesi Kampusu Atatürk yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yozgat istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde bulunan Sinan A. yönetimindeki 66 DL 616 plakalı otomobil, Bozok Üniversitesi Kampusunde Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdundan çıkıp karşı yola geçmek isteyen sınıf öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisi İsmail S.'ye çarptı. Kazada ağır yaralanan İsmail A., olay yerine gelen ambulans ile Bozok Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ve Kredi Yurtlar Kurumu Yozgat İl Müdürü Rasim Parlak da yaralanan İsmail A.'yı ziyaret etti.

Öte yandan öğrenciler şehirlerarası yolun kampus alanı içerisinde geçtiğini ve daha önce çok sayıda kaza yaşandığını belirterek, "Bu yol kampus dışına taşınmadığı sürece bu kaza sayısı her geçen gün artacak. Ölüm olayı yaşanınca mı bu yolu kampus dışına taşıyacaklar" diye tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber