Edremit'te 7 doktor tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2006 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Edremit İlçesi Akçay Beldesi'nde ?evrakta sahtecilik', ?kamu kuruluşlarını dolandırma' ve ?irtikap' suçları işlendiği iddiasıyla özel sağlık polikiliniklerine yönelik operasyona 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye gönderilen zanlılardan 7 doktor nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Emekli Sandığı müfettişlerinin şikayetini değerlendiren Edremit Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Bürosu ekipleri, pazartesi günü Akçay Beldesi'ndeki 3 özel polikliniğe baskın düzenledi. ?Özel Akçay Polikliniği', ?Özel Ege Polikliniği' ve ?Özel Eybek Polikliniği'ne yapılan baskınlarda dosya ve bilgisayarlara el konulurken, hemşire ve doktorlar gözaltına alındı.

Aralarında Edremit Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktorun da bulunduğu zanlılar, Edremit Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından dün adliyeye gönderildi. Zanlıların Edremit Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgusu gece geç saatlerde tamamlandı. Bugün nöbetçi mahkemeye sevkedilen zanlılardan Edremit Devlet Hastanesi doktorlarından A.O. (39) ile özel polikiliniklerde çalışan doktorlar G.U. (42), S.K. (45), E.N.O. (46), H.K. (43), H.Ü. (44) ve Ç.Ö.'yü (41) tutukladı. Diğer 5 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber