Müdür yadımcısını öldüresiye dövdüler

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2006 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de okul basan 3 saldırgan okul müdürünü öldüresiye dövdüler.Yaralanan okul müdürü Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hstanesi'nde tedavi altına alındı....

Bahçelievler'de, bir ilköğretim okunu basan 3 şahıs, okulun müdür yardımcısını odasında öldüresiye dövdüler.

Silahlı ve bıçaklı olduğu iddia edilen şahıslar, daha sonra etrafa tehditler savurarak plakası çalıntı olan bir otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Çavuşpaşa Caddesi üzerinde bulunan Bağlar İlköğretim Okulu'na öğle saatlerinde kimliği belirsiz 3 kişi geldi. Okula giren şahıslar, diploma almak istediklerini söyleyerek müdür yardımcısı Ali Kılıç'ın odasını sordu. Kılıç'ın odasına giren şahıslar, bir süre tartıştıkları Kılıç'ı öldüresiye dövmeye başladı. Bu esnada şahıslar, kendilerine direnmek isteyen Kılınç'ın kafasına odada bulunan bilgisayarı vurdu. Aldığı darbelerle kendini kaybeden Kılıç'ı kanlar içerisinde bırakan saldırganlar, okul içerisinde bulunan diğer öğretmenlere de tehdidler savurdu. Ellerini kollarını sallayarak okuldan çıkan saldırganlar, çalıntı olduğu öğrenilen otomobille kayıplara karıştı. Ali Kılıç'ın arkadaşları, şahısların okuldan ayrılmasının ardından sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Yaralı Kılıç, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, sedye üzerinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Kılıç, saldırganları tanımadığını belirterek, "2 kişi olarak hatırlıyorum. İçeri girer girmez beni dövmeye başladılar. Şahısları tanımıyorum ve fazla birşey de hatırlamıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber