Kılıçdaroğlu'ndan karne mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Sevgili anneler, babalar, karnelerini alacak çocuklarınızı notlarına göre değil, yüreğinizdeki ana-baba sevgisiyle kucaklayın ve onlara, nottan çok daha değerli olduklarını hissettirin"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2015 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu'ndan karne mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, velilerden, karnelerini alacak çocuklarını notlarına göre değil, ana-baba sevgisiyle kucaklamalarını ve onlara nottan daha değerli olduklarını hissettirmelerini istedi.

Kılıçdaroğlu, öğrencilerin karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlamaları dolayısıyla mesaj yayımladı.

okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören yaklaşık 18 milyon öğrencinin karne aldığını belirten Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Sevgili anneler, babalar, siz de çok iyi biliyorsunuz ki eğitimde fırsat eşitliği yok. Giderek ticarileşen eğitim dünyasında çocuklarımız yarış atı gibi koşturuluyor. Bu koşullarda pekiyilerle, iyilerle dolu karneyi de kırıkları olan karneyi de getiren bizim çocuklarımız. Çocuklarınızı karnelerindeki notlarına göre değil, yüreğinizdeki ana-baba sevgisiyle kucaklayın ve onlara, nottan çok daha değerli olduklarını hissettirin. Bu duygu ve düşüncelerle, karnelerindeki notları ne olursa olsun bütün yavrularımızı, sevgiyle kucaklıyor, onlara renkli ve özgür bir gök kubbe altında sağlık, mutluluk dolu bir tatil ile başarılar diliyor, öğretmenlerimize, annelere, babalara, velilere de sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber