Küresel stajyer ol, ayda 3 bin euro maaş al

Daikin Türkiye'nin başlattığı 'Küresel stajyerlik programı'na seçilenler bir yıl Belçika'da ardından bir yıl da başka bir Avrupa ülkesinde staj yapacak ve 3 bin Euro maaş alacak

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 25 Mart 2015 09:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Küresel stajyer ol, ayda 3 bin euro maaş al

Üniversite son sınıf öğrencisi ya da mezunsanız, yüksek lisansta son yılınızı okuyorsanız ve hayalinizde uluslararası bir şirkette yöneticilik yapmak varsa size de Avrupa'nın kapılarını açacak "küresel stajyer" olarak iş yaşamına girebilirsiniz.

Üstelik Avrupa kentlerinde iki yıl staj yapıp, ayda 3 bin Euro maaş alabilirsiniz. Daikin Türkiye'nin sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı bugün İtalya, İspanya Polonya gibi Avrupa ülkelerinde de uygulanmaya başlanan "Global Trainee Programı" nda Avrupa'ya gönderilecek stajyerler seçilecek. Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder kurumun dünya çapında 56 bin çalışanı, yıllık 20 milyar doları bulan cirosu ile 160 ülkede faaliyet gösterdiğini hatırlatarak "Bu geniş aile için geleceğin yöneticilerini yetiştirecek bir program yaşama geçirdik" dedi. 4 yıldır bu projeyi yürüttüklerini anlatan Önder, programa katılmak için yaklaşık 800 gencin başvurduğunu söyledi.

16 HAZİRAN'A KADAR

Başvurular 16 Haziran'a kadar sürecek. Son sınıf ve yeni mezunlar başvurabilir. Başvuru www.daikinkariyer.com adresine yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber