Doktor kurşunladı iki polis de dövdü

Haber Giriş : 06 Ağustos 2006 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de tartıştıkları 3 gence ateş açıp dövdükleri gerekçesiyle pratisyen doktor Alper Künkür ile iki polis gözaltına alındı. 1 nolu Sağlık Ocağı'nda görevli Künkür, önceki gece Dağgöl Mahallesi'nde Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli bir başkomiser ve bir polis ile otomobilinde içki içmeye başladı.

Bu sırada yanlarına gelen Deniz Kayacan, Özgür Elmas ve Ömer Keskin adlı mahalleli gençler, "Çok gürültü yapıyorsunuz" deyince tartışma çıktı. Polisler gençleri tartaklamaya başladı. 27 yaşındaki Deniz Kayacan kaçmaya başlayınca Dr. Künkür, silahıyla ateş açtı. Kayacan, kulağı ve bacağından tabancayla diğer iki genç ise darp sonucu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen polis ekibi doktorla 2 polisi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 20 adet boş kovan bulundu.

Olay üzerine Hakkari Emniyet Müdürü Cavit Çevik, 2 polisi açığa aldı. Gözaltında bulunan Dr. Künkür ise yarın Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılacak AKP Hakkari Milletvekili Fehim Öztunç, yaralanan gençlerle dün akşam düzenlediği basın toplantısında Emniyet Müdürü Çevik'in olaya el koymasının sevindirici olduğunu söyledi.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber