Vali gülmekten futbol oynayamadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2006 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'ndaki bir futbol turnuvasında forma giyen Sakarya Valisi Nuri Okutan, maçı yorumlayan spikerin kendisini ünlü futbolculara benzeterek övgü dolu sözlerle maçı yorumlaması karşısında sürekli gülerek istediği gibi maç yapamadı.

Vali Nuri Okutan, Adapazarı'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18. Olgunlar Futbol Turnuvası'na katılarak futbol oynadı. Turnuvadaki bazı maçların anlatımını Sakaryaspor'un da lig maçlarını kendine özgü üslubuyla radyoda anlatan spiker Oktay Sarı üstlendi.

Sarı'nın maç anlatımı sahada seyirciler ve futbolcular tarafından da duyulacak şekilde yayınlandı. Sarı, maç süresince Vali Okutan için övgü dolu sözler sarf ederek, onu ünlü futbolcular Zidane, Rooney, Raul ve Hakan Şükür'e benzetti.

Vali Okutan'ın Sarı'nın maç anlatımı sırasında sahada sık sık gülmesi dikkati çekti.

Vali Okutan, maç sonrası yaptığı açıklamada, maçta stres attıklarını belirterek, ''Gülmekten oynayamadık. Şaka yaptığını biliyorduk. Ama yine de mahcup olduk'' dedi.

Sarı ise şunları söyledi:

''Devletin gülen yüzünü insanlara göstermek için maçı böyle anlattım. Devleti temsil eden insanlardan genelde çekiniriz. Bunun böyle olmadığını insanlara göstermek istedim. Benim söylediklerimi hem futbolcular hem de seyirciler duydular. Bir pozisyonda vali faul yaptı. Ve bunu söylemedim. Centilmence bir hareket olarak yorumladım. Seyircilerden biri yalancı diye bağırdı. Ben de 'devletin koskocaman valisi, sıkıysa gel de sen söyle, vali faul yaptı' diye dedim.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber