Elvan: Gerçek milliyetçi arıyorsanız, bu biziz

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "Gerçek milliyetçi arıyorsanız, bu biziz. Gerçek sosyal demokrat diyorsanız, o da biziz. Çünkü biz her zaman halkımızın sesi olduk, onlarla bütünleştik ve kaynaştık. Milletimizin derdi neyse, bizim derdimiz oldu"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2015 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elvan: Gerçek milliyetçi arıyorsanız, bu biziz

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Gerçek milliyetçi arıyorsanız, bu biziz. Gerçek sosyal demokrat diyorsanız, o da biziz. Çünkü biz her zaman halkımızın sesi olduk, onlarla bütünleştik ve kaynaştık. Milletimizin derdi neyse, bizim derdimiz oldu" dedi.

AK Parti Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı olan Elvan, Gazipaşa 10. Tarım Fuarı'nın açılışına katıldı.

Açılış konuşmalarında CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın hükümeti eleştirmesine bazı katılımcılar tepki gösterdi. Konuşmasını sürdürmesi üzerine ıslıklarla tepki gösteren katılımcılar ile Sapan arasında tartışma yaşandı. Tartışma, araya girenler tarafından yatıştırıldı.

Lütfi Elvan, Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki milletvekili aday tanıtım törenine de katıldı.

Daha sonra Alanya ilçesine geçerek, Belediye Düğün Salonu'ndaki toplantıya da katılan Elvan, burada yaptığı konuşmada, 12-13 yıllık süreçte çok meşakkatli ve sıkıntılı günler geçirdiklerini söyledi.

Özellikle milli iradenin ortadan kaldırılması için partilerine ve millete yönelik girişimler olduğunu ifade eden Lütfi Elvan, "Bu süreçlerde siz dimdik ayakta durdunuz. Bize desteklerinizi verdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiniz. Allah sizden razı olsun" diye konuştu.

Hizmet etmeye, Antalya'nın hizmetkarı olmaya geldiğini dile getiren Elvan, bundan sonraki süreçte hep beraber çalışacaklarını kaydetti.

Kendileri için "ikinci yarının" başladığını belirten Lütfi Elvan, "Biz, birinci yatırım hamlemizden sonra artık ikinci atılım dönemimize, ikinci yarımıza Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile 7 Haziran'da başlıyoruz. Bu sadece Türkiye için ikinci bir atılım yılı olmayacak. Antalyamız için de Alanyamız için de atılım olacak" şeklinde konuştu.

"AK Parti dönemiyle Türkiye'ye istikrar geldi"

Elvan, Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdiklerine işaret ederek, şöyle devam etti:

"AK Parti dönemiyle Türkiye'ye istikrar geldi. Geçmiş ile bugünün kıyaslanması gerekir. İnsanoğlu çok çabuk unutuyor. Geçmişe baktığımızda, 11 yıl hükümetler geldi, hükümetler gitti ama Antalya-Alanya arasındaki bölünmüş yolu bitiremediler, yapamadılar. Biz geldik ve 2 yıl içerisinde yolu yaptık. Dünyanın en büyük projelerini gerçekleştiriyoruz. Çok sayıda projemiz, milyarlarca dolarlık projelerimiz devam ediyor. Bir yandan dünyanın en büyük havaalanı, 150 milyon yolcu kapasiteli. Muhalefet bunları hayal dahi edemezdi. Bu projeleri biz yapıyoruz, farkımız bu. Biz bu güçlü yatırımlarımıza devam edeceğiz."

Gerçek milliyetçiliğin iş ve aş üretmek olduğunu vurgulayan Lütfi Elvan, lafla hiçbir zaman milliyetçilik yapılamayacağını ifade etti.

"Ben milliyetçiyim" diyerek ülkenin milliyetçisi olunamayacağını dile getiren Elvan, "Gerçek milliyetçi arıyorsanız, bu biziz. Gerçek sosyal demokrat diyorsanız, o da biziz. Çünkü, biz her zaman halkımızın sesi olduk, onlarla bütünleştik ve kaynaştık. Milletimizin derdi neyse, bizim derdimiz oldu. Biz farklı bir yaklaşım içerisinde olmadık, olmayacağız da. Hiçbir güç milli iradenin üzerinde olamaz ve olamayacaktır" ifadelerini kullandı.

"Neyi yapacaksak 'yaparız' dedik ve yaptık"

Muhalefet partilerini "bol keseden atmakla" itham eden Lütfi Elvan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Pazarda yarışa girdiler, vaat yarışına girdiler. Eski siyaset anlayışını tekrar getirmek istiyorlar. Bol keseden atıyorlar. 'Ben asgari ücreti şu kadar yapıyorum' diyorlar. Bunların ülkeye çok zararı olur. Ülke böylelerinden çok çekti. Biz 13 yıldır hiçbir zaman yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. Neyi yapacaksak 'yaparız' dedik ve yaptık. Sizlerle beraber 7 Haziran'a kadar geceli gündüzlü, Alanya'da yaşayan kardeşlerimizin düşünce ve görüşlerine bakmaksızın herkesi kucaklayıp, partimize davet edelim. Yaptıklarımızı anlatalım. Biz, vatanımızı seviyoruz. Biz, insanlarımızı ve doğamızı seviyoruz."

Toplantıda daha sonra AK Parti'nin diğer milletvekili adayları da kendilerini tanıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber