Liseli bileklerini kesti, doğalgazı açtı, ardından da ilaç içti

Manisa'da İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki B.B. isimli öğrenci, henüz bilinmeyen bir nedenle önce bileklerini kesti, ardından evdeki doğal gazı açtı, sonrasında da aldığı ilaçlarla yaşamına son verdi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 30 Nisan 2015 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liseli bileklerini kesti, doğalgazı açtı, ardından da ilaç içti

Ahmet ÜNSAL

Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'ndeki 5715 Sokak üzerinde bulunan Güzel Yurt sitesinde bir evden doğalgaz kokusu gelmesi üzerine komşular, uyarmak için kapıyı çaldı. Kapı açılmayınca ev sahibini arayan komşular, durumu polis ve doğalgaz yetkililerine de bildirdi.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, yetkililer binanın doğalgazını kesti. Ev sahibinin kapıyı açmasıyla içeri giren polis, ailenin İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan 16 yaşındaki oğlu B.B.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde sinir krizleri geçiren B.B.'nin ailesine sağlık ekipleri müdahale etti.

Yapılan ilk incelemede B.B.'nin, ailesinin evde olmadığı sırada önce bileklerini kestiği, ardından doğalgazı açtığı, sonrasında ilaç içerek intihar ettiği belirlendi. Polis ve savcının incelemelerinin ardından B.B.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber