İETT şoförleriyle taksicilerin meydan kavgası....

Haber Giriş : 13 Ağustos 2006 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki belediye otobüsün kaza yapması sonrasında yaşanan yol tartışması yüzünden çıkan kavgada taraflar birlerine acımasızca tekme, tokat ve yumruklarla saldırdı. Kavgada yaranan bir İETT şoförü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki otobüs duraklarında meydana geldi. Durağa girmeye çalışan bir İETT otobüsünün durakta bekleyen başka bir İETT otobüsüne çapması nedeniyle yol kısmen trafiğe kapandı. İskele Meydanı'ndaki taksi durağında bekleyen taksiler kaza nedeniyle daralan yolu iyice kapatınca duraktan kalkan otobüsler ana yola çıkmakta zorlandı.

Bunun üzerine İETT hareket amiri, taksi şöförlerini araçlarını ileriye almaları konusunda uyardı. Duruma sinirlenen bir taksi şoförü kendisine küfür edildiğini ileri sürerek hareket amirine saldırdı. Kavgaya diğer otobüs ve taksi şoförlerinin de karışması üzerine ortalık bir anda karıştı. Birbirlerine tekme tokatlarla saldıran taraflar arasındaki kavga uzun süre devam etti. Taraflar, çevredeki vatandaşların da araya girmesiyle güçlükle yatıştırıldı. Kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

Bu arada kavga sırasında aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu alnından yaralanan İETT şoförü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber