Müezzinoğlu: Lafla milliyetçilik olmaz

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Büyük ülke bu, ay yıldızlı bayrağı dünyanın her yerinde güçlü dalgalandırmak bu. Lafla milliyetçilik olmaz. Milletin başını dik ederek olur, milleti namerde muhtaç etmezsen olur.''

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2015 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müezzinoğlu: Lafla milliyetçilik olmaz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefetin seçim vaatlerinin boş olduğunu belirterek, ''Milleti kandırmaya, aldatmaya çalışıyorlar. Bu milleti kandırarak darbeler, müdahaleler yaparak sömürdüler ama artık Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, AK Parti var'' dedi.

Müezzinoğlu, partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, ''Rabbim inşallah annelerimizin dualarına nail olmaya bizi nasip eylesin. İnşallah bu ülkenin yarınlarını annelerimizle birlikte daha güzel yapmamızı nasip etsin'' dileğinde bulundu.

7 Haziran akşamı Niğde'de farklı bir bayramı yaşayacaklarını ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

''14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız bu yolculukta hep sizlerle beraber yürüdük. O gün birilerinin 'Muhtar bile olamazsın' dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı siz cumhurbaşkanı yaptınız. Bu millet cumhurbaşkanı yaptı, inşallah başkan da yapacak. Birilerinin işine gelmedi, onu cezaevine gönderdi. Birileri onu milletvekili listelerinden çıkarttı ancak sizin bu gönlünüz onu milletvekili de yaptı, başbakan da yaptı, cumhurbaşkanı da yaptı, inşallah cumhurun başkanı da yapacak.''

- ''Ambulans uçakla İsviçre'den hasta getirildi''

Bakan Müezzinoğlu, milliyetçiliğin lafla olmayacağını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

''Ambulans bulamıyorduk, bırakın ambulans helikopteri. Bulduğunuz ambulansa 'Mazotunu koyarsanız hastanızı taşırız' diyorlardı. Şimdi çil çil ambulanslarımız, ambulans helikopterlerimiz, ambulans uçağımız var. Sizler hizmetlerin en iyisine layıksızınız. Daha dün Yozgatlı bir vatandaşımızın yakını İsviçre'de rahatsızlanmış. Ailesi bizi aradı ve oradaki hastası için bizden yardım istedi. 'İsviçre'de değil Türkiye'de tedavi edilmesini istiyoruz' dedi. Ambulans uçak gitti ve o hastayı İsviçre'den Türkiye'ye getirdi. Büyük ülke bu, ay yıldızlı bayrağı dünyanın her yerinde güçlü dalgalandırmak bu. Lafla milliyetçilik olmaz. Milletin başını dik ederek olur, milleti namerde muhtaç etmezsen olur.''

Niğde'de sağlık alanında yapılan hizmetlere de değinen Müezzinoğlu, kentte anjiyo merkezi, tıp fakültesi kurulacağını bildirdi.

Bakan Müezzinoğlu, ''Biz milletimizi kalpten seviyoruz, onun kalbine hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. İnşallah tıp fakültesi de açılacak. Tıp fakültesi kente farklı bir vizyon kazandıracak. Yeter ki siz Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ahmet Davutoğlu'nu yalnız bırakmayın, AK Parti ile yürüyün'' diye konuştu.

Türk bayrağının, sağlık hizmeti verilen Sudan'da, Viyana'da, Somali'de, Pakistan'da dalgalandığını vurgulayan Müezzinoğlu, ''Biz mağdurların da yanındayız. Bu millet mazlum ve mağdurların yanında olan bir millet'' ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, muhalefetin seçim vaatlerinin boş olduğunu belirterek, ''Siz boş laflara kanmayın. Mevlana der ki 'Kuşları avlamak için atılan yem cömertlik değildir.' Milleti kuş beyinli zannedenler, asıl kuş beyinli kendileridir. Milleti kandırmaya, aldatmaya çalışıyorlar. Bu milleti kandırarak darbeler, müdahaleler yaparak sömürdüler ama artık Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, AK Parti var'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber