Memiş: Biz milletin yandaşıyız

Birilerinin Sağlık-Sen'i yandaş ilan ettiğini vurgulayan Memiş, "Kim ne derse desin, birileri bizi hangi kefeye koyarsa koysun, bizi yandaş ilan ederse etsin, evet biz yandaşız, biz milletin yandaşıyız" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2015 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memiş: Biz milletin yandaşıyız

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Bu ülkede millet üzerine kumpas kuranlara, oyun oynayanlara karşı mücadele etmek de bizim görevimiz" dedi.

Sağlık-Sen Tokat Şubesi'nce bir restoranda düzenlenen ebe, hemşire ve anneler günü programına katılan Memiş, tüm annelerin, ebe ve hemşirelerin gününü kutladı.

Sendikacılık yaparken sadece ücret üzerinden sendikacılık yapmadıklarını söyleyen Memiş, "Bizler bu ülkenin geleceği için de bu milletin geleceği için de dünya mazlumlarının geleceği için de söz söyleyerek sendikacılık yapıyoruz. Bizler millet adına hizmet sendikacılığı yapıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'den başka gidecek ülkenin olmadığını vurgulayan Memiş, "Bu ülke üzerine oyun oynayanlara karşı mücadele etmek de bizim görevimiz. Çocuklarımızın geleceğini kollamak da bizim görevimiz. Dünya mazlumlarının sesi olmak da bizim görevimiz. Bu ülkede millet üzerine kumpas kuranlara, oyun oynayanlara karşı mücadele etmek de bizim görevimiz. Biz Memur-Sen ailesi olarak ve Sağlık-Sen ailesi olarak Allah'a hamdolsun ki yeni Türkiye'den bahsedilmesinde ve artık vesayetin olmadığı, darbelerin olmayacağı, bu milletin üzerine kumpas kuramayacağı, milletin iradesinin artık tecelli edeceği, Türkiye'nin bu günlere gelmesinde hep beraber emek verdik, hep beraber katkı sunduk" ifadelerini kullandı.

Yarınların umutlu, bölgesinde ve dünyada lider bir ülke olmak için mücadele verdiklerini aktaran Memiş, Türkiye'ye ve millete sahip çıktıklarını kaydetti.

Birilerinin Sağlık-Sen'i yandaş ilan ettiğini vurgulayan Memiş, "Kim ne derse desin, birileri bizi hangi kefeye koyarsa koysun, bizi yandaş ilan ederse etsin, evet biz yandaşız, biz milletin yandaşıyız. Biz, kim milletine hizmet ediyorsa, kim milletiyle beraberse onun yanında göğsümüzü gere gere her zaman oluruz, olmaya da devam ediyoruz" dedi.

Türkiye üzerinde oyun oynayanların yanında hiçbir zaman olmadıklarını bildiren Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen'in milletin adına ve kamu çalışanları adına cümle kuran sendika olduğunu sözlerine ekledi.

Programa, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, AK Parti Tokat milletvekili adayları Coşkun Çakır, Celil Göçer, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber