Bakan İslam doğum yardımını anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam yeni doğum yapan kadınlara bakanlığınca başlatılan doğum yardımı uygulaması hakkında bilgi verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2015 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan İslam doğum yardımını anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğum yapan kadınlara, yeni başlatılan doğum yardımını anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da bulunan Bakan İslam, Serdivan Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan İslam, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. İslam, Serdivan'a yeni kaymakamlık binası talebi olduğunu belirterek, "Yeni kaymakamlık binası Serdivan'a çok yakışacak. Projeyi 2015'te yapacağız. Kaymakamlık binamız 2016'da bitecek inşallah. Bu müjdeyi de buradan vermiş olalım, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Proje yerinin çok güzel olduğunu vurgulayan İslam, "Birbirine yakın ve güzel bir kompleks oluşturacak. 1,5 yıl içinde inşallah onu halledeceğiz" ifadesini kullandı.

İslam, daha sonra 2011'de Gaziantep'te askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan piyade er Taner Dost'un evini ziyaret etti.

Buradan Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisi'ne geçen İslam, yeni doğan çocuklara altın taktı.

İslam, annelere, bakanlığınca başlatılan doğum yardımı uygulaması hakkında bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber