Hatay'da Türk bayrağının indirildiği iddiası

AK Parti Hatay İl Başkanı Atıç: - "Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin sembolüdür. İlimizi teşrifleri için asılmış Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı fotoğraflarına tahammül edememişlerdir. Konuyla ilgili savcılığıa suç duyurusunda bulunuldu"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Haziran 2015 21:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Hatay'da Türk bayrağının indirildiği iddiası

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, kent merkezindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı ve Türk bayraklarının indirildiğini öne sürerek "İlimizi teşrifleri için asılmış olan Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı fotoğraflarına tahammül edememişlerdir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunuldu" dedi.

Atıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Caddesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait fotoğraf ve Türk bayraklarının, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince indirildiğini iddia etti.

Yapılanı "saygısızlık" olarak nitelendiren Atıç, "Türk bayrağına hiçbir elin dokunmasına, bu şekilde tahkir edilmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı sadece AK Parti'nin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün vatandaşlarımızın cumhurbaşkanıdır. Ona da yapılan bu hakareti asla ve asla kabul etmiyor şiddetle kınıyoruz. Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin sembolüdür. İlimizi teşrifleri için asılmış Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı fotoğraflarına tahammül edememişlerdir. Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunuldu" diye konuştu.

Bu arada, Hatay Büyükşehir Belediyesinden konuya ilişkin açıklama yapılmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber