Ayı vuran başkan inek sürüsüne daldı

Haber Giriş : 31 Ağustos 2006 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce ayı vurduğu için 1410 YTL para cezasına çarptırılan ve hakkında dava açılan Erzincan'ın Uluköy Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Salih Kara bu kez otomobiliyle inek sürüsüne daldı.

Kara kullandığı makam otomobiliyle önceki gün saat 19.30 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunda yola aniden çıkan büyükbaş sürüsüne çarptı. Otomobilde büyük hasar meydana gelirken Kara ve yanındaki Mustafa Kocatürk, Yaşar Kocatürk ve Hüseyin Uzun yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan 13 Şubat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralanan üç kişi ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilirken Başkan Kara geceyi hastanede geçirdi. Kara'nın çarptığı Veysel Özdemir'e ait yaralanan ineklerden ikisi kesildi.

Aynı zamanda köy korucusu olan Kara 14 Ağustos'ta Kalaşnikof marka silahla yaylada ayı vurmak suçlarından 1410 YTL para cezasına çarptırılmıştı. Kara'nın, "Avcılık belgesi olmadan avlanma, otomatik silahla av yapmak, koruma altında olan hayvanları avlamak" suçlarından yargılanmasına devam ediliyor.

radikal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber