Acil serviste tavandan damlayan suya kovalı önlem

İZMİR'in Buca İlçesi'ndeki Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin Acil Servis bölümünün tavanından damlayan suya karşı, görevliler kovalı önlem aldı. Merkezi klima sistemindeki bir arıza nedeniyle suyun damladığı öğrenilirken, onarım için çalışma başlatıldığı belirtildi. Bazı hasta yakınları, su damlalarının yere akmasını önlemek için konulan kovaları cep telefonuyla fotoğrafladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Temmuz 2015 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Acil serviste tavandan damlayan suya kovalı önlem

Merkezi klima sistemindeki bir arıza nedeniyle suyun damladığı öğrenilirken, onarım için çalışma başlatıldığı belirtildi. Bazı hasta yakınları, su damlalarının yere akmasını önlemek için konulan kovaları cep telefonuyla fotoğrafladı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi'nde, gözlem odasının tavanının birkaç noktasından su damlaması üzerine, temizlik görevlileri, odanın bazı bölgelerine kova koyarak önlem aldı. Yağmurlu havalarda çatısı akan evleri andıran görüntüyü gören bazı hasta yakınları bu anı cep telefonlarıyla fotoğrafladı. Merkezi klima sistemindeki bir arıza nedeniyle tavandan su damladığı öğrenilirken, onarım çalışmalarının başladığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber