Belediye başkanının açtığı ateş yaraladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2006 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'ın Kozluk ilçesi Belediye Başkan Vekili ve geçici köy korucusu olan Naif Yorulmaz'ın açtığı ateş sonucu bir kişi yaralandı.

Kozluk ilçesi Komando Caddesi 29 Ekim İlköğretim Okulu önünde belediye tarafından caddeye döşenen kilitli parke taşlarından bir kısmının çalındığının bildirilmesi AKP Belediye Başkan Vekili ve geçici köy korucusu olan Naif Yorulmaz, olay yerine geldi. Parke taşlarının çalınmasıyla ilgili buradaki işçilerle görüşen Yorulmaz ile olay yerinde bulunan Tüver ailesi fertleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle aldığı darp sonucu yaralanan Belediye Başkan Vekili Yorulmaz, kendisine saldıranları dağıtmak üzere silahını çekerek ateş açtı. Yorulmaz'ın silahından çıkan mermi Sabiha Tüver'e isabet etti. Ağır yaralanan Tüver, Kozluk Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sabiha Tüver'in eşi İsmail Tüver, başkan vekili Yorulmaz'ın kendilerini hırsızlıkla suçladığını belirterek, ?Bana, eşime ve çocuğuma tabanca ile ateş etti. Biz hırsızlık yapmadık. Belediye işçilerine çay götürmek isterken bize saldırdı? dedi.

Belediye Başkanı Hikmet Bahşi ise, şehir dışında olduğunu ve üzücü olay sonrası döndüğünü belirtti.

Parke taşlarının çalındığının bildirilmesi üzerine denetim yapmak üzere olay yerine giden Yorulmaz'ın Tüver ailesi fertleriyle tartıştığını kaydeden Bahşi, şöyle konuştu:

?Başkan Vekili, belediye meclis üyesi ve geçici köy korucusu olan Naif Yorulmaz, parke taşı çalınmasıyla ilgili olayı araştırmak üzere işçilerle görüşmeye gidiyor. Burada Tüver aile fertleriyle tartışıyor. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle darp sonucu Yorulmaz yaralanıyor. Yaralanan başkan vekilimiz, kalabalıktan kurtulmak için üzerindeki silahı çekerek ateşliyor. Bu sırada bir kadın yaralanıyor. Ancak kendisinin de diğer yaralının da durumu iyi? dedi.

Hafif yaralanan ve ayakta tedavi edildiği bildirilen Naif Yorulmaz, emniyetteki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber