Bakanı protesto eden vatandaş değil provokatör

Siirt'deki hain saldırıda şehit olan er Bahadır Aydın'ın cenaze töreninde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na karşı provokatif bir eylem gerçekleştiren ve Hürriyet'in 'bir vatandaş' dediği kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 22 Ağustos 2015 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanı protesto eden vatandaş değil provokatör

Siirt'te PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 8 askerimiz arasında yer alan jandarma er Bahadır Aydın için dün memleketi Bursa'da cenaze töreni düzenlendi. Sağlık Bakan Mehmet Müezzinoğlu'da şehidin cenazesine katılan isimler arasında yer aldı. Bakan Müezzinoğlu törende bir kişinin provokatif girişimine maruz kaldı. Adının Mehmet Şenol olduğu tespit edilen şahsın bu provokasyonu karşısında sakinliğini koruyan Bakan Müezzinoğlu cenaze sonrası cami avlusunda uzaklaşarak ayrıldı.

HÜRRİYET'İN 'BİR VATANDAŞ' DEDİĞİ KİŞİNİN GERÇEK YÜZÜ

Hürriyet gazetesi, haberinde yaşanan olayı 'bir vatandaşın bakana tepkisi' olarak gösterdi. Mehmet Şenol'un sosyal medyada daha önce yaptığı paylaşımlara bakıldığında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi hedef aldığı, halkı sokak eylemlere çağıran içerikler paylaştığı görüldü. Şenol'un İzmir'de başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a el hareketi yapan kadına destek mesajları verdiği, Gezi sürecinde yaşanan olayları sırasında ise İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya hakaret içeren paylaşımlar yaptığı tespit edildi.

İŞTE MEHMET ŞENOL'UN O ÇİRKİN PAYLAŞIMLARI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber