Kayıp gümrük memurlarının evinde endişeli bekleyiş

Terör örgütü PKK üyelerince alıkonulan Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli gümrük memurlarından Kemal Süha Özer'in Gemlik'teki baba evinde endişeli bekleyiş sürüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2015 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıp gümrük memurlarının evinde endişeli bekleyiş

Terör örgütü PKK üyelerince alıkonulan Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli gümrük memurlarından Kemal Süha Özer'in Gemlik'teki baba evinde endişeli bekleyiş sürüyor.

Gümrük memurlarından Kemal Süha Özer'in Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan babası Ahmet Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun da aralarında bulunduğu Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 10 gümrük memurundan 10 Ağustos'tan bu yana haber alınamadığını anımsattı.

Oğlunun ve yanındaki diğer görevlilerin terör örgütü PKK üyelerince alıkonulduğunun belirtildiğini vurgulayan baba Özer, aile olarak çocuklarının hayatından endişe ettiklerini bildirdi.

Özer, nişan hazırlığı yaptıkları oğlunun da aralarında bulunduğu 10 memurun bir an önce bulunmasını istedi.

- Olay

Yüksekova ilçesindeki Esendere Sınır Kapısı'nda çalışan 10 gümrük personeli, bir süre önce hizmet vermeye başlayan Çukurca'nın Irak sınırında bulunan Üzümlü Sınır Kapısı'nda geçici olarak görevlendirilmişti.

Çukurca ilçe merkezinde konaklayan personelden, hafta sonu tatillerini evlerinde geçirmek için gittikleri Yüksekova'dan 10 Ağustos Pazartesi günü Çukurca'ya dönmek üzereyken bir daha haber alınamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber