PTT ürün portföyünü zenginleştirecek

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Maden: - "Artan kalitemizle mevcut hizmet ve ürünlerimizde iş hacmimizi arttıracağız. Yeni ürün ve hizmetlerle ürün portföyümüzü zenginleştireceğiz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2015 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT ürün portföyünü zenginleştirecek

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, "Artan kalitemizle mevcut hizmet ve ürünlerimizde iş hacmimizi arttıracağız. Yeni ürün ve hizmetlerle ürün portföyümüzü zenginleştireceğiz" dedi.

Maden, Afyonkarahisar'daki bir termal otelde düzenlenen PTT AŞ Yönetim Kurulu Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, şirketi tüm alanlarda lider yapmayı hedeflediklerini belirtti.

PTT'yi adeta bir emanet olarak gördüklerini ifade eden Maden, görev ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını aktardı.

Yaptıkları faaliyetlerle PTT'nin altyapısını gerektiği seviyeye ulaştıracaklarını dile getiren Maden, "Bu noktada özellikle bölgelerimizdeki gayrimenkullerin değerlendirilmesinde, yeniden inşa planlarımızda bu emvalin sahibi gibi hareket etmenizi, bugünü değil önümüzdeki asgari 10 yılı düşünerek, fikir proje geliştirmenizi rica ediyorum" dedi.

Maden, faaliyet gösterdikleri tüm alan ve hizmetlerde kalitelerini arttıracaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bunun için üzerimize düşen bazı ödevler var. Bu işe ciddi manada kafa yoracağız, şirketimizin kurumsal tecrübe ve birikimlerinden yararlanacağız. Yerli ve uluslararası danışmanlık şirketlerinden danışmanlık alacağız. Artan kalitemizle mevcut hizmet ve ürünlerimizde iş hacmimizi arttıracağız. Yeni ürün ve hizmetlerle ürün portföyümüzü zenginleştireceğiz. Fayda ve maliyet değerlendirmesi ile bize yük olan alanlardan çıkacağız."

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ise kendilerinin de mülki idare amirleri olarak Anadolu'nun dört bir köşesinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

PTT'nin tarihini ve yönetim şeklini çok iyi bildiğini aktaran Güner, şirketin değişen dünya ve Türkiye şartlarında ciddi değişim ve dönüşümlere imza attığını ifade etti.

Toplantıya, PTT Yönetim Kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ile tüm illerin PTT Başmüdürleri katıldı.

Toplantı, iki gün sürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber