'Saldırıda yaralanan polisin sağlık durumu iyiye gidiyor'

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selçuk, saldırıda yaralanan polis memuru Özdemir'in sağlık durumunun iyiye gittiğini belirtti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2015 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Saldırıda yaralanan polisin sağlık durumu iyiye gidiyor'

Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu yaralanan polislerden Levent Özdemir'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, hastanelerinde tedavisi süren Özdemir'i ziyaret ederek gazetecilere sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sağlığına kavuşması için hastane olarak Özdemir'le yakından ilgilendiklerini belirten Selçuk, "Hastamızın bel omurunda ve sağ kolunda kırıklar vardı. Ameliyat edildi. Hastamızın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. En kısa sürede sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Özdemir'in Sinoplu olduğu için tedavisinin OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde devam ettiğini söyleyen Prof. Dr. Selçuk, yaşanan terör olaylarına da tepki göstererek şehitlere Allah'tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerine de acil şifalar diledi.

Levent Özdemir, sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini, terör saldırılarında kaybettiği arkadaşlarının üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.

AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan, Levent Özdemir'in damadı olduğunu belirterek, "Allah'a çok şükür sağlık durumu gayet iyi durumda. Tedavisi artık Samsun'da devam edecek. Bu zor süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde 8 Eylül'de PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu Levent Özdemir'in de aralarında bulunduğu 4 polis yaralanmış, hastaneye kaldırılan polislerden Ercan Hırçın şehit olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber