SHÇEK işkence mağduru Meryem'in kredi kartı borcunu ödedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2006 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da çalıştığı işyerinin sahibi tarafından bir ay süren işkenceye maruz kalan Meryem S, tedavi gördüğü Antalya Devlet Hastanesinden taburcu edildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, çalıştığı işyerinin sahibi tarafından işkenceye maruz kalan Meryem S, yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Antalya Devlet Hastanesinden gece taburcu edilerek, yakınları tarafından memleketi Kütahya'ya götürüldü.

Meryem S'nin yaralarının tam olarak kapanmadığını belirten doktoru Musa Akşit, S'nin tedavisine evde de devam edilebileceğini kaydetti.

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ise, Meryem S'nin 2 bin 800 YTL olan kredi kartı borcunun ödendiğini bildirdiler. Yetkililer, Devlet

Bakanı Nimet Çubukçu'nun talimatı doğrultusunda Meryem S'ye Antalya'da yaşamak istemesi halinde iş bulma, barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılaması konusunda teklif götürüldüğünü ancak Meryem S'nin teklifleri reddettiğini kaydettiler.

Yetkililer, Meryem S'yle yaptıkları görüşmelerde, genç kızın artık memleketi Kütahya'da yaşamak istediğini söylediğini aktardılar. İhtiyaç duyması halinde genç kıza, kurumun yardımlarının Kütahya'da da sürdüreceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber