Binali Yıldırım: Bizi hiçbir güç yıkamaz

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz aynen bugünkü gibi devam ederse bizi hiçbir güç yıkamaz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2015 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Binali Yıldırım: Bizi hiçbir güç yıkamaz

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz aynen bugünkü gibi devam ederse bizi hiçbir güç yıkamaz" dedi.

Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekili adaylarıyla birlikte seçim otobüsüyle Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla bayramlaşarak onları selamlayan Yıldırım, Torbalı Meydanı'ndaki kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istiklal mücadelesinde de hep beraber olduğunu, düşmana karşı mücadele edildiğini anlattı.

Vatanın bağımsızlığı için hayatını veren şehitleri saygıyla andığını ifade eden Yıldırım, "Allah onların mekanını cennet eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz aynen bugünkü gibi devam ederse bizi hiçbir güç yıkamaz. Bizi bölmeye çalışan iç ve dış düşmanlar, eli kanlı katil terör örgütü şunu iyi bilmelidir. İzmir, Türkiye'nin teminatıdır. İzmir, Türk milletinin birlik ve kardeşliğinin teminatıdır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber