Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Hava sıcaklığı, Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Ekim 2015 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜMYapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve batısı, Güney ve Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Batı Akdeniz ile Bursa,Bilecik, Kırşehir, Nevşehir, Ardahan ve Erzincan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişliklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden, gece saatlerinden sonra Marmara'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu ile Batı Karadeniz ile gece saatlerinden sonra Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, dolu yağışı ve hortum riski, ulaşımda aksamalar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber