Asitli dehşette hedef avukat anne mi?

Ataşehir'deki kebapçı Develi'de çocuklara asit atan kişinin kimliği için emniyet harekete geçti. Restorantın kameralarının kayıt dışı olduğu öğrenilirken yaralanan çocuğun avukat annesinin davaları incelemeye alındı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 22 Ekim 2015 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Asitli dehşette hedef avukat anne mi?

LEVENT ALBAYRAK

Ataşehir'de bulunan ünlü Develi Restorant'ın oyun bölümüne gelen otuzlu yaşlarda kirli sakallı bir erkek elindeki bir bardak sıvıyı asiti çocukların üzerine attıktan sonra kaçtı. Saldırganın yakalanması için de kamera kayıtlarının incelemeye alındığı sırada tümünün kayıt dışı olduğu belirlendi. Polis bunun üzerine bölgedeki bir benzinlik ile hastanenin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Burada yapılan incelemelerde olay saatlerinde restorantdan hızla uzaklaşan bir kişi tespit edildi. Olayda yaralanan Yaman K'nın anne ve babasının husumetli olacağı kişiler mercek altına alındı.

DAVALAR İNCELEMEDE

Saldırganın hedef gözettiği avukat annenin dava dosyaları incelenirken Işıl K. tehdit almadığını ifade etti. 3.5 yaşındaki Yaman K.'nın vücudunda 3'üncü derece yanık oluştuğu belirlerdi. Ameliyata alınnan küçük çcuk bir gözünü kaybederken diğer gözünde yüzde 30 görme kaybı olduğu belirtildi.

Dokunanın elbiseleri yandı

Olay anında bulunan bir kadın "O akşam oyun odasında yetişkin yabancı biri, 3,5 yaşındaki bir çocuğun üstüne saf asit döktü. Etrafa saçılan asit ile orada bulunan bütün çocukların çorapları yırtıldı, ayakları yandı" dedi.

Kameralar bakımda!

RESTORAN yetkilisi "Çocuklar oynarken yerde bir sıvı olduğu ve çocukların çoraplarını ve ayaklarını etkilediği, görevlilerimiz tarafından fark ediliyor. Kamera sistemimiz bakımda! Çok sayıda çocuğun etkilendiği doğru değil 2 çocuk etkilendi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber