Erdem: Mevsimlik işçiler için 96 milyon TL kaynak aktarıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için 96 milyon TL ayrıldığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2015 22:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdem: Mevsimlik işçiler için 96 milyon TL kaynak aktarıldı

Biri dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir açıklamada bulunan Bakan Erdem, mevsimlik tarım işçilerinin çalışma standartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Bakan Erdem, "Bakanlığımıza bağlı birimlerde incelemede bulunmak için buraya geldik. Bu vesileyle de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve valimizi ziyaret etmiş olduk. Şanlıurfa bakanlık olarak bizim beraber proje yürüttüğümüz illerden bir tanesidir. Biliyorsunuz mevsimlik tarım işçilerinin çalışma şartları ile ilgili projeleri 38 vilayette yürüttük bunlardan bir tanesi de Şanlıurfa'dır. Mevsimlik işçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için 96 milyon TL kaynak aktarıldı. Onların çalışma şartlarını iyileştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca biliyorsunuz burası peygamberler şehri, medeniyetin doğduğu ve büyüdüğü bir şehir dolayısıyla bu şehirde bulunmaktan çok memnun oldum inşallah hayırlısıyla önümüzdeki seçimleri de atlatırız. Daha güzel günlere hep beraber kavuşuruz. Ben Şanlıurfalı hemşehrilerimize selamlarımı söylüyorum" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sağ olsunlar bugün kurumumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretten memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tabanda birçok halkımızı ilgilendiren uygulamalar imza atmıştır. Şanlıurfa'ya ve kurumumuza yaptığı ziyaretten dolayı tekrar teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber