İl Milli Eğitim'de 2 görev yeri değişikliği...

Haber Giriş : 01 Ekim 2006 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da, MHP eski milletvekili Mehmet Gül'ün şube müdürü olan kardeşi Ömer Gül Bolu'ya, il müdür yardımcısı Hikmet Yıldırım da Küçükçekmece'ye müdür olarak atandılar.

iSTANBUL İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde değişim rüzgarı. Eski müdür Ömer Balıbey'in giderayak il ve ilçe müdürlüklerinde yaptığı değişikliklerinin ardından, yeni İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer de 2 müdürün görev yerlerini değiştirdi.

Gül'ün yeğeni Bolu'ya

MHP eski milletvekili Mehmet Gül'ün Şube Müdürü olan kardeşi Ömer Gül, il dışı tayinle Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı. Ömer Gül, 1996 yılından bu yana İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hikmet Yıldırım da Küçükçekmece İlçe Müdürlüğü'ne atandı. İl müdürlüğü'nde 1996 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev yapan Yıldırım'a da yeni görev yeri mesai bitiminde yazılı olarak tebliğ edildi.

Değişim devam edecek

İstanbul'da görev yeri değişen 2 İlçe Milli Eğitim Müdürüne ise yeni görev yerleri yarın sabah resmen bildirilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, yöneticilerin sorumlu oldukları bölümlerde de değişiklikler yapılması bekleniyor.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber