Bakan Koç: Kazandığım tazminatları şapır şupur yiyeceğim

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Ekim 2006 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ile Penguen Dergisi'ne karşı açtığı manevi tazminat davalarını kazandığını anımsatarak, "Bu paraları şapır şupur yiyeceğim" dedi.

Atilla Koç, TBMM'nin yeni yasama yılının açılış resepsiyonunda ilginç açıklamalarda bulundu. Bakan Koç, CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ile Penguen Dergisi'ne karşı açtığı manevi tazminat davalarını kazandığını anımsatarak, "Bu paraları şapır şupur yiyeceğim" dedi. Koç, "Kilomu ve uyumamı mizah konusu yapabilirsiniz ancak tek bir şeyimi tartışılmasına izin vermem, bu da memleket sevgimdir. Bu konuda hassasım. Memleket sevgime yönelik benzer tüm ürünleri tazminat konusu yapacağım" diye konuştu.

Koç, bakanlığı ile ilgili olarak ise "Ben hayatım boyunca tek bir gün tatil yapmadım, ben bu yüzden bu ülkenin Kültür ve Turizm Bakanıyım" dedi. Koç, gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında bir başka özelliğini de ilk defa dile getirdi. Koç, "Benim sayma takıntım var, basamak sayarım, merdiven sayarım" dedi. Koç, gazetecilerin "Zaman zaman kabineyi de sayıyor musunuz?" sorusuna ise "Bakanlar Kurulu sabit hemen hemen her gün gördüğümüz arkadaşlar. Sabit olan şeyleri sayacak kadar aptal değilim. İnsan bilmediği şeyleri sayar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber