Kahraman: Bütün partilerin problemi 'Anayasa'

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Bütün partilerin söylediği bir problem var, 'çözelim' dediği, Anayasa meselesi... Ele alınması lazım, çoğu kere ele alındı yine de alınacaktır muhakkak" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2015 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahraman: Bütün partilerin problemi 'Anayasa'

TBMM Başkanı Kahraman, yaptığı teşekkür konuşmasında, TBMM Başkanlığı gibi yüce bir görevi tevdi edilerek kendisine gösterilen güvene şükranlarını sundu.

Kahraman, bu dönemde yapacakları çalışmaların milletin esenliğine, huzuruna, mutluluğuna, devletin her yönden daha da gelişmesine katkı sağlamasını temenni etti. Kahraman, şunları kaydetti:

"Gerçekleştireceğimiz yasama ve denetim faaliyetleri Anayasa'ya, mevzuata ve İçtüzüğe uygun olarak tam bir tarafsızlık içinde yürütülecektir. İnanıyorum ki milletvekillerimiz ve partilerimiz, Meclisimizin etkin ve verimli bir şekilde çalışmasında, saygınlığının korunmasında gereken hassasiyeti gösterecektir. Milletimizin bizden beklentisi de budur.

Kuruluşundan bugüne kadar Meclisimizde görev yapmış olanlardan vefat edenleri rahmet ve minnetle anıyor, yaşayanlara hayırlı ömürler niyaz ediyorum. Meclisimizin 26. Dönemi'nin yemin töreniyle, başkanlık seçimi çalışmalarını yöneten Geçici Başkanlık Divanı Başkanı Sayın Deniz Baykal ve üyelere teşekkür ediyorum. Milletimize ve devletimize hayırlı neticeler sağlayacak çalışmalar yapmayı bizlere nasip etmesini Allah'tan diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber