Lisede tecavüz iddiası

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Ekim 2006 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta, 14 yaşındaki lise öğrencisi kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla aynı okulda okuyan 2 öğrenci tutuklandı.

Lisesi öğrencisi N.Ç, iddiaya göre, aynı okulda eğitim gören 16 yaşındaki S.Y. ile 15 yaşındaki A.Ö. tarafından tecavüze uğradığını halasına anlatması üzerine durum okul müdürüne anlatıldı.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren N.Ç., S.Y. ve A.Ö. tarafından 3 kez şantaj yoluyla tecavüze uğradığını üç öğrencinin de kendisiyle yatmak için baskıda bulunduğunu öne sürdü. S.Y.'nin ilk olarak kendi evlerinde daha sonra da bir arkadaşının evinde tecavüz ettiğini iddia eden N.Ç., A.Ö.'nün de bir arkadaşının evinde tecavüz ettiğini öne sürdü.

N.Ç.'nin aynı okulda öğrenci olan 15 yaşındaki A.A., 15 yaşındaki Ç.K. ve 15 yaşındaki M.K.'nın da ilişkiye girmek için kendisini sıkıştırdığını iddia etmesi üzerine polis, öğrencileri evlerinden alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 5 öğrenci adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan öğrencilerden S.Y ve A.Ö. tutuklanırken, A.A, Ç.. ve M.K. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada N.Ç.'nin ?Önlüğümde en son tecavüzün izi var' demesi üzerine hem önlük hem de öğrencilerden alınan kan örnekleri DNA testi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber